Portret van Masja van Loon carrièrecoach

Ervaring

Gedurende twaalf jaar heb ik met zeer diverse cliënten en aan uitdagende projecten gewerkt. Dit heeft mij gevormd als loopbaanadviseur, coach en trainer bij o.a. Randstad HR Solutions. Ik heb veel managers, specialisten en rayon directeuren mogen begeleiden, coachen en trainen. Zo heb ik een bijdrage geleverd aan employability en duurzame Inzetbaarheidsprogramma’s bij de ING en bij KPN. Eind 2014 was het tijd voor mijn volgende stap; uit mijn comfort zone komen en keuzes maken. Vanaf 2015 bied ik als zelfstandig carrière coach coaching, begeleiding en training aan voor professionals gericht op werk vinden en houden, nu en straks. Hierin kan ik al mijn ervaringen, kennis en talenten inzetten om maatwerk coaching te leveren aan professionals.

Kennis en arbeidsmarkt

Inspiratie en voeding krijg ik van intervisie, workshops, trainingen, bijeenkomsten, vakliteratuur, gebeurtenissen uit het dagelijkse leven en ontwikkelingen in de maatschappij. Als gecertificeerd Loopbaanprofessional school ik mij continue bij en ben ik up-to-date met de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Dit alles zet ik in om maatwerk te leveren om jou te helpen jouw doel te bereiken.

Achtergrond

Mijn achtergrond in Marketing, Communicatie en PR komt zeker van pas bij onderwerpen zoals Personal Branding en Team branding. Bekijk hier mijn linkedIn profiel om te zien hoe ik mijn sporen heb verdiend als loopbaanadviseur, carrièrecoach en trainer.

Biografie

Ik ben geboren in Genève en ben opgegroeid Zwitserland. Voor mijn studie ben ik naar Nederland gegaan en vervolgens had ik een carrière in de Marketing, Communicatie en PR o.a bij adviesbureau Hill and Knowlton en Adidas International. Tot ik ontdekte dat ik liever mét mensen en organisaties praat dan óver mensen of producten. Liever help ik mensen hun doelen te bereiken en beter te worden. Daarom heb ik diverse opleidingen gedaan en mijzelf ontwikkeld tot loopbaancoach en trainer.

Ik ben officieel als register loopbaanprofessional erkend door het CMI en Noloc

Voor meer info over mij en leuke tips en informatie ga naar mijn facebookpagina, volg mij op Twitter en Link met mij op LinkedIn.

Noloc erkend
Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals welke zich inzet voor de bevordering van de professionaliteit van de beroepsgroep. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland. Opdrachtgevers en cliënten kunnen gekwalificeerde adviseurs herkennen aan de beschermde titel ‘Noloc erkend loopbaanprofessional’.
Career Management Institute Netherlands (CMI) is de certificerende instelling voor loopbaanadviseurs die hun vakbekwaamheid willen aantonen. Daarom mag ik de titel ‘RL’ achter mijn naam voeren.