Tom, management trainee (27 jaar)

‘Ik heb Masja leren kennen op het moment dat er echt iets moest veranderen in mijn werkleven. Ik was in mijn hoofd druk op zoek naar de oplossing, wist aardig waar in mijn functie energie lekte en wat ik idealiter zou willen doen. Masja heeft mij enorm geholpen met structuur, rust en zelfvertrouwen. Ik ben van nature sceptisch en vind dat ik alles zelf op moet lossen, dit is veranderd! Mijn ontwikkeling ging zelfs zo snel dat ik halverwege het proces een nieuwe baan had gevonden en wist dat dit de plek voor mij was. Ik heb tijdens het sollicitatie proces dan ook vaak terug kunnen pakken op de zelfkennis die ik tijdens de sessies verkregen had.

Het meest noemenswaardig is wellicht de periode nadat ik mijn nieuwe baan gevonden had. Persoonlijk verwachte ik dat het einddoel behaald was en dat de betrokkenheid weg zou vloeien. Juist op dit moment zette Masja een stap extra, hebben we ons verdiept in Linked-in en biedt ze mij nog steeds hulp en begeleiding. Masja, heel erg bedankt!’

Josette, adviseur arbeid & gezondheid (45 jaar)

“Masja heeft mij een individuele training Personal Branding middels social media gegeven. Ze leerde mij de stap te maken van een ‘passieve kijker’ naar een ‘actieve gebruiker’ van o.a. LinkedIn, mét daarbij persoonlijke doelen voor ogen houdend. Ik kan nu zelf verder aan de slag met alle tips en adviezen. Erg fijn dat praktische zaken tijdens de training meteen konden worden gedaan. Zo eindig je niet met een lange, stressgevende to-do- lijst, maar kun je meteen aan de slag met je opgeschoonde en actuele accounts (LinkedIn, Twitter, Facebook). Ik vind het een aanrader voor professionals die er zelf niet aan toe komen de tips en trucs van social media uit te zoeken en de geweldige mogelijkheden ervan te gaan gebruiken. Een vriendin van mij heeft dezelfde training inmiddels ook geboekt bij Masja!”

Joyce, zelfstandig psycholoog Arbeid & Organisatie (45 jaar)

‘Mijn afkeer voor LinkedIn is omgezet in nieuwsgierigheid. Ik heb zin om er mee aan de slag te gaan!’

Carla, roostermaker (42 jaar)

‘Masja heeft mij uitstekend begeleid bij het vinden van een nieuwe baan. Sollicitatiebrieven, CV ’s en gesprekken, daar had ik al kennis van. Maar dankzij haar aanbevelingen over te volgen cursussen is deze kennis uitgebreid en kan ik nu prima uit de voeten met diverse social media. Hierdoor is ook mijn professionele netwerk uitgebreid.
Mede dankzij Masja, heb ik binnen een jaar mijn korte- en lange termijn doel kunnen realiseren! Daar ben ik haar erg dankbaar voor.’

David, docent (32 jaar)

‘Enkele jaren geleden is er bij mij twijfel ontstaan over mijn carrière. Wat wil ik bereiken en waar word ik gelukkig van? Enkele jobcoaches, testjes, tabelletjes en werkgevers later ben ik nog steeds aan het twijfelen en ben ik nog niet van mijn twijfel verlost. Door het open contact met Masja heeft zij mij met mijn focus en afwegingscriteria geholpen de drijfveren in mijn ‘zijn’ te achterhalen. Zij heeft mij geholpen ‘de neus de juiste richting’ uit te krijgen.
Samen met Masja heb ik mijn persoonlijke uitdagingen besproken en hebben wij samengevat hoe ik deze issues te lijf moet gaan. Individueel, uniek, to-the-point, no nonsense en proactief.
Het gesprek met Masja was voor mij dat ene duwtje in de rug wat ik nodig had om mijn twijfel om te zetten naar mijn drijfveer om mijn focus te vinden en eindelijk te achterhalen wat ik wil. Dankjewel!’