Missie

Mijn missie is om professionals te helpen hun carrière op koers te krijgen en te houden in deze snel veranderende arbeidsmarkt. Ik ben van toekomstbestendig carrière management. Om dit te kunnen zijn moet ik up to date zijn op het gebied van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Mijn kennis en kunde houd ik bij door gebruik te maken van alle moderne middelen die tot mijn beschikking staan. Ik vind het belangrijk om mee te gaan met de nieuwste techniek en innovaties in mijn vakgebied.

Visie

Mijn visie is dat het in deze arbeidsmarkt voor je carrière en baankansen cruciaal is om online zichtbaar en vindbaar te zijn. Je netwerk opbouwen en onderhouden met behulp van social media is essentieel voor je loopbaan, nu en in de toekomst. Zo zorg je zelf voor een toekomstbestendige carrière. Dit vraagt een groot persoonlijk leiderschap. Daarom bied ik een combinatie aan van coaching op gebied van zelfkennis en zelfsturing, personal branding en solliciteren anno nu. Ik zorg ervoor dat ik continu op de hoogte ben van alle ontwikkelingen en goed aangesloten ben op de arbeidsmarkt en mijn netwerk zodat ik je succesvol kan begeleiden.

Antwoord op jouw vragen

Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van professionals bij het maken van een nieuwe, uitdagende en passende stap in hun carrière. Ik vraag, spiegel, antwoord, prikkel, inspireer, motiveer en leer jou jezelf beter te leren kennen en te denken in nieuwe mogelijkheden!

Online, offline, ik leer je om met plezier je netwerk in te zetten en wat de waarde van social media kan zijn bij het vinden van antwoorden op je vragen. We zoeken en ontdekken wat er mogelijk is in jouw werkveld. Zodat jij weet wat je kunt doen en welke koers de jouwe wordt.