JIJ BENT IN DE LEAD!

Afhankelijk van jouw behoefte en vraag kun jij zelf bepalen welke vorm van begeleiding, coaching en advies jij kiest. Je kunt kiezen voor diverse trajecten, losse sessies, trainingen of adviesgesprekken. Een combinatie is ook mogelijk.


Trajecten

De inhoud, intensiteit en duur stemmen wij samen af in ons kennismakingsgesprek. Tussendoor is er uiteraard ruimte voor telefonische of online ondersteuning, en contact

losse sessies, trainingen en adviesgesprekken

  • Loopbaancheck sessie – 2 uur
  • Carrière coaching sessie – 2 uur

De loopbaancheck en de carrière coaching sessie bestaan uit een uitgebreide gevalideerde online vragenlijst en adviesgesprek. De rapportage die hieruit voortvloeit bespreken wij in een adviesgesprek. De uitkomsten en inzichten koppelen wij aan de loopbaanvraag. Hieruit volgt een advies en concrete acties.

Het uurtarief is € 135,-  exclusief BTW
Voor particulieren hanteer ik een aangepast tarief.

De belasting betaalt mee

Coaching en loopbaanbegeleiding aftrekbaar bij de belasting

Wanneer aftrekbaar?

Coaching, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding en training worden bij de belastingdienst gezien als studiekosten. Ook in 2015 kun je als werkgever of als particulier studiekosten aftrekken. Er dient sprake te zijn van een leertraject waarbij je zelf of een werknemer ‘onder begeleiding of toezicht kennis opdoet’. Onderbouwing dient gericht te zijn op verandering van positie, het op peil houden of verbeteren van kennis en het verwerven van inkomen. Loopbaanadvies, psychologische tests, carrièreadviezen en ondersteunende workshops zijn de belangrijkste activiteiten die als studiekosten worden aangemerkt. Dit klinkt allemaal heel specifiek, maar in de praktijk komt het er op neer dat bijna alle loopbaantrajecten vergoed worden. Er geldt een drempel van € 250 per belastingjaar. Zorg dus dat alle gemaakte kosten bij aangifte op één nota staan en binnen dat jaar worden opgegeven om een dubbele drempel te voorkomen. Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst.

contactgegevens

Meer weten? bellen en whatsappen kan via 06 46 700 763 mailen kan ook info@vanlooncoaching.nl voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek.