DOEL

Je hebt een optimaal LinkedIn profiel. Je wordt vaak benaderd via LinkedIn voor relevante vragen. Jij weet hoe je social media kunt gebruiken bij het vinden van nieuw werk, nieuwe opdrachten en voor het vergroten en onderhouden van jouw netwerk.

Social media trainingen

Een social media training geef ik zowel individueel als voor een groep.

Mijn overtuiging is dat je in de huidige arbeidsmarkt 1-0 achter staat als jij niet online zichtbaar en vindbaar bent. Ik laat jou graag zien hoe jij effectiever, makkelijker en leuker kunt netwerken met social media en hoe je door inzet van social media sneller passend werk kunt vinden.

Werkwijze

In een kennismakingsgesprek bespreken wij wat jouw doel is om social media te gebruiken en wat jouw ervaringen zijn. Elke sessie en training stem ik af op behoefte, vraag en gebruikersniveau. Ik hoor graag wat jij uit de sessie wilt halen. Tijdens de training gaan wij samen actief achter de computer zitten.

Jij gaat weg met een social media strategie en een actieplan afgestemd op jouw doel. Uiteraard ken jij alle trips en trucs en heb jij een naslagwerk zodat alle nieuwe kennis niet meteen weer wegzakt.

Je mag mij altijd bellen, mailen, twitteren, whatsappen als jij vragen hebt na de training.

LinkedIn Training 2 uur

  • je optimaliseert jouw LinkedIn profiel
  • je leert hoe jij LinkedIn actief kunt inzetten om jezelf goed te profileren
  • je leert hoe jij LinkedIn kunt gebruiken om werk te veroveren
  • bij gevorderden ligt de focus op hoe jij LinkedIn optimaal kunt gebruiken bij het netwerken, het vinden van werk en hoe jij je op een goede manier kunt profileren en zichtbaar en vindbaar kunt zijn
  • bij beginners ligt de focus op het opstellen van een goed optimaal profiel en de basis vaardigheden. Jij weet wat de belangrijkste knoppen en instellingen van LinkedIn zijn

Jij gaat weg met een netwerkstrategie en actieplan hoe LinkedIn in te zetten om jouw doel te bereiken.

RESULTAAT

Je bent social media proof en je weet hoe social media je kunnen helpen je doelen sneller en makkelijker te behalen.

Adviesgesprek

Heb jij andere concrete vragen met betrekking tot solliciteren? Wil je eenmalig sollicitatie advies of social media advies?
Dat kan ook, bel mij of mail mij je vragen dan maken wij een afspraak voor een adviesgesprek. Dat kan gaan bijvoorbeeld over een concrete vacature, beoordeling brief, je cv of over je social media inzet en personal branding.

Het uurtarief is € 145,- exclusief BTW.
Voor particulieren hanteer ik een aangepast tarief.

Voor overzicht van alle trajecten en losse sessies klik hier.