JIJ BENT IN DE LEAD!

Afhankelijk van jouw behoefte en vraag kun jij zelf bepalen welke vorm van begeleiding, coaching en advies jij kiest. Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek spreken we samen af wat de beste aanpak is om jouw doel te bereiken.

Trajecten

De inhoud, intensiteit en duur stemmen wij samen af in ons kennismakingsgesprek. Tussendoor is er uiteraard ruimte voor telefonische of online ondersteuning, en contact

losse sessies, trainingen en adviesgesprekken

In de trajecten en sessies kan ik gebruik maken van gevalideerde online vragenlijsten om persoonlijkheid, voorkeurs gedrag en communicatiestijlen in kaart te brengen.  De rapportages en uitkomsten gebruiken wij als input voor de sessies. De uitkomsten en inzichten koppelen wij aan de loopbaanvraag. Hieruit volgt inzicht voor jou, advies van mij en concrete acties.

Trajecten zijn op maat gemaakt op basis van uurtarief van € 145,-  exclusief BTW
Voor particulieren hanteer ik een aangepast tarief.

De belasting betaalt mee

Coaching en loopbaanbegeleiding aftrekbaar bij de belasting

Wanneer aftrekbaar?

Coaching, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding en training worden bij de belastingdienst gezien als studiekosten. Ook in 2015 kun je als werkgever of als particulier studiekosten aftrekken. Er dient sprake te zijn van een leertraject waarbij je zelf of een werknemer ‘onder begeleiding of toezicht kennis opdoet’. Onderbouwing dient gericht te zijn op verandering van positie, het op peil houden of verbeteren van kennis en het verwerven van inkomen. Loopbaanadvies, psychologische tests, carrièreadviezen en ondersteunende workshops zijn de belangrijkste activiteiten die als studiekosten worden aangemerkt. Dit klinkt allemaal heel specifiek, maar in de praktijk komt het er op neer dat bijna alle loopbaantrajecten vergoed worden. Er geldt een drempel van € 250 per belastingjaar. Zorg dus dat alle gemaakte kosten bij aangifte op één nota staan en binnen dat jaar worden opgegeven om een dubbele drempel te voorkomen. Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst.

contactgegevens

Meer weten? bellen en whatsappen kan via 06 46 700 763 mailen kan ook masja@vanlooncoaching.nl voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek.