solliciteren anno nu

Doel

Een uniek CV, profiel en motiverend verhaal opstellen waarmee jij op gesprek komt. Jij bent zichtbaar als expert en wordt gevonden en benaderd voor werk.

Solliciteren anno nu gaat over anders solliciteren dan je gewend bent. Het is proactief netwerken en de onzichtbare vacatures vinden. Ik leer jou alles wat jij moet weten over solliciteren anno nu.

Voor solliciteren anno nu heb je nog steeds een onderscheidend CV en goede motivatie nodig. Dit is de basis voor al jouw activiteiten. Focus bepalen en focus houden in jouw zoektocht naar passende vacatures is essentieel. Jouw netwerk laten weten waar jij mee bezig bent en waar jij naar op zoek bent is de sleutel bij vinden van een passende baan. Social media zijn daarbij een enorm krachtige en handige tool. Tijdbesparend, effectief en leuk.

Werkwijze

In een korte kennismaking bespreken wij waar je tegenaan loopt en waar jij het meeste mee geholpen bent. Naar aanleiding van een CV, brief en profiel check kan ik je al advies geven. Als jij kiest voor sollicitatiebegeleiding en -advies kan ik jou helpen om een CV en profiel op te stellen waar jij mee op gesprek komt. Ook leer ik jou een krachtige motivatie te formuleren op een manier die bij jou past, zodat mensen graag met jou verder willen praten. Ik help je focus te houden in jouw zoektocht naar vacatures en werk. Ik laat jou zien hoe en waar jij passende vacatures kunt vinden.

Meer informatie over sollicitatie-advies en begeleiding.

Heb je de basis op orde dan kan ik jou leren hoe jij LinkedIn en andere Social Media in kunt zetten in jouw actieve sollicitatieproces. Wil jij als eerste weten dat er een leuke baan is? Wil jij gevonden worden door recruiters of door die ene werkgever voor leuke banen? Dan kun je niet zonder social media.

Ook als jij een leuke baan hebt, wil jij up-to-date zijn met jouw LinkedIn profiel en op een goede manier je netwerk opbouwen en onderhouden met social media. Je wilt niks missen van jouw vakgenoten, belangrijke ontwikkelingen op jouw vakgebied volgen en weten wie de recruiters zijn in jouw vakgebied, want je weet maar nooit.

Ik kan jou leren hoe jij LinkedIn en andere social media optimaal kunt gebruiken zonder dat dit jou heel veel tijd kost.

Meer informatie over LinkedIn training en advies.

Ik ben jouw sparring partner. Dat betekent dat jij tussentijds altijd kunt terugvallen op mijn expertise en mag Whatsappen, bellen of mailen met jouw vragen.

Meer informatie over trajecten en losse sessies.

RESULTAAT

Je bent zichtbaar en vindbaar voor het werk dat bij je past, je wordt uitgenodigd en benaderd door je netwerk en je weet wat je moet doen om werk te veroveren en te houden.